Tietoa klemmarista

Tiedote 2.5.2016

Muuramen kunnan alueen palvelusetelituottajien ja –yhteistyökumppaneiden yhteystiedot eivät ole enää Klemmarissa, vaan ne löytyvät jatkossa Muuramen kunnan nettisivuilta. Tiedot löytyvät sivustolta ”Perhe- ja sosiaalipalvelut –otsikon alta, tai suoraan tästä linkistä: http://www.muurame.fi/fi/palvelusetelituottajat/

Muuramen kunnan nettisivuja uudistetaan parhaillaan, ja siirrämme tiedot automaattisesti uusille sivuille niiden valmistuttua. Mikäli tiedot kaipaavat päivittämistä tai haluat antaa palautetta, otathan yhteyttä kustakin palvelusta vastaavaan esimieheen.

Klemmari on arkea helpottavien palveluiden hakupalvelu – se yhdistää avun tarvitsijan ja tarjoajan.

Yksityiselle ihmiselle se on paikka, josta löytää palvelut lähialueelta. Palveluntarjoajalle se on paikka, jossa on kiinnostuneita ja maksuvalmiita asiakkaita. Kunnan palveluneuvojalle se on apuväline ja ratkaisu asiakkaan ohjaamiseen palveluiden pariin.

Palveluja ihmisille

Miltä kuulostaa vapaa viikonloppu puhtaassa kodissa raskaan työviikon jälkeen? Tarvitsevatko vanhempasi luotettavan kotisairaanhoitajan tai kaupassakävijän? Onko ensi kesänä tarvetta pienremontille mökillä? Klemmarin internetpalvelusta löydät osaavat tekijät!

Klemmarista hankit hyvinvointi- ja kotipalvelut turvallisesti ja luotettavasti. Klemmari on kehittymishaluisten hyvinvointialan yritysten verkosto, jonka taustalla toimivat paikalliset kehittämisyhtiöt. Klemmari-yritykset tuovat hyvinvointia niin kotitalouksien, yritysten kuin kuntienkin tarpeisiin.

Klemmari-yrityksiä löydät tällä hetkellä Jyväskylästä ja Mikkelistä.

Klemmari pähkinänkuoressa

Klemmari on hyvinvointialan yritysten verkosto, jonka internetpalvelusta kuluttajat voivat hakea luotettavia hyvinvointialan palveluntarjoajia. Verkostossa on mukana yli 300 yritystä, jotka tarjoavat lukuisia erilaisia hyvinvointipalveluita kotitalouksille ja yrityksille.  Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy käynnisti Klemmariverkoston vuonna 2005. Klemmari siirtyi Jykesiltä Jyväskylän kaupungille 1.1.2016, josta alkaen Jyväskylän kaupunki on vastannut Klemmarin kehittämisestä ja markkinoinnista.